interiør og miljø i bistroen Bø - Telemark
Velsekroa Bø i Telemark
First Camp servitør med hamburger i Bistro Bø Telemark

Bistro hos Bø - Telemark

Bistroens åpningstider 2024
7. juni – 8. juni kl. 15:00-21:30
14. juni – 15. juni kl. 15:00-21:30
20. juni – 10. august kl. 15:00-22:00

 

Vi har også salg av enkle retter fra Streetfoodmenyen i Bistroen og inne på området hos Høyt & Lavt klatrepark fra kl. 10:00 til kl 15:00, samme datoer som bistroens åpningstider.
I tillegg så kan man handle fra Streetfoodmenyen 9. juni, og fra 15. juni alle dager.
Kjøkkenet stenger 1 time før stengetid.

 

Utvidede åpningstider kan forekomme i ferier og helligdager

 

Etter en dag med herlige aktiviteter kan det vare svært behagelig å sette seg ned og koble av i vår bistro. Her kan du nyte både varm og kald mat og drikke. Kanskje en kjølende leskedrikk etter en dag i klatreparken Høyt & Lavt eller i Bø Sommarland?

Bistromenyen kan du se her
Streetfoodmenyen kan du se her

Bistro

Hos First Camp Bø - Telemark har vi egen matservering med uteservering. I bistroen vår serverer vi mat med herlig bistropreg, alt fra enkel snacks til Spareribs eller Rødspette, som kan avsluttes med deilige desserter og nytes med drikke som brus, øl og vin. Hvis du trenger noe enkelt å kjøpe tidligere på dagen, så kan du få kjøpt enkle matretter fra Streetfoodmenyen fra kl. 10:00 i både Bistroen og hos Høyt & Lavt klatrepark

Maten er også tilgjengelig som take-away som du kan ta med til hytta eller campingvognen.

Du kan ringe 35 95 20 12 eller sende e-post til bo@firstcamp.no hvis du har spørsmål eller forespørsler. Vær oppmerksom på at bordreservasjoner for mindre enn 10 personer ikke er nødvendig.

Se vår Bistromeny her

Se vår Streetfoodmeny her


Butikk

I vår butikk finner du nesten alt du trenger for å lykkes med camping! Til lukten av nybakt brød kan du kjøpe strandleker, grilltilbehør, pikniktilbehør, nødvendig basisutstyr og et utvalg av ferske grønnsaker (kun i høysesongen) samt softis, småis, og snacks for litt ekstra kos.

Og best av alt – når du har fri, er hver dag en kaffedag med nybakte boller og avkjølende is. Velkommen inn!

Butikkens åpningstider følger resepsjonens.