Mountainbike Gol - Hallingdal
Hökensås - tidaholm fiske

For naturelskeren

Vakre turstier, behagelig og myk mose eller et deilig bad. Hva vil du oppleve i naturen? I nærheten finner du skjønne miljøer for herlige naturopplevelser, blant frodige grøntområder og en flott utsikt. Her er noen gullkorn for eventyr ut i friluft.

Turstier på Golsfjellet

Gol er den optimale destinasjonen for deg som liker å gå på tur! Rundt omkring på campingplassen er det flere fine turstier å oppdage, både for den erfarne mosjonisten og for deg som bare vil gå en kortere runde. Vanskelighetsgraden og lengden varierer, og du finner stier som er alt fra 5 til 43 km. lange.

Her kan du lese mer om turstier nær Gol: https://www.golinfo.no/turmal-upp-a-ga/


MTB, mountainbike

Gol byr på hele 16 MTB ruter med en lengde på 57 km. Om du vil sykle på barnålsstier eller fjellstier, grussti eller gamle traktorveger: her kan du oppsøke alt på din MTB sykkel. Denne aktiviteten er for de fleste, du sykler i ditt eget tempo, og du finner ruter for alle ferdighetsnivå. Ta gjerne kontakt med resepsjonen på Gol - Hallingdal, så får du enda mer info.

Du kan lese mer her: Mountainbike


Kano og kajakk

Hallingdalselva bukter seg rett nedenfor campingen, og går parallelt med veien du kjører på for å komme til vår destinasjon, Gol - Hallingdal. Elva er bred, og utgjør inge fare ved evt. falne trær. Elven innehar noen stryk i grad 1 og 2, som ikke er vanskelig for gjennomsnittelig nybegynner i kano. Vannføringen varierer betydelig i løpet av året; vading kan være nødvendig om sommeren ved lav vannstand.

Kano og kajakk er også fint og oppleve Golsfjellet fra. Hva med å fiske fra kajakken? Du får leid både kano og fiskekajakker på Golsfjellet.


Fjellriding

På Golsfjellet er det mulighet for å prøve seg på riding – utrolig gøy både for nybegynnere og mer erfarne ryttere. Du rir i storslåtte omgivelser i et vakkert fjellandskap, og det tilbys både korte rideturer på en time såvel som lengre dagsturer. Vil du prøve deg?

Riding på Storefjell: https://www.storefjell.no/fjellridning-pa-storefjell/

Fjellriding i Hemsedal: https://hemsedal.com/en/skogshorn-rideleir/horseback-riding-skogshorn-rideleir