Yessi Sibbarp - Malmö

Bøsøre Strand – Fyn

Bøsørevej 16, 5874 Hesselager

Herlig badeeventyr rett ved havet

Er du på jakt etter et moderne feriesenter på Fyn med badeland, så er et opphold på First Camp Bøsøre Strand – Fyn stedet. Ta din neste ferie et sted hvor det er tid til å ha det gøy, tid til å slappe av og tid til å være sammen.

 

På First Camp Bøsøre Strand – Fyn får du ferie i vakre omgivelser og med massevis av aktiviteter for hele familien. Destinasjonen ligger på Sør-Fyn, helt til sjøen og noen få skritt til en nydelig sandstrand. Det er lett tilgang til mange av Fyns attraksjoner. Gi hele familien en eventyrlig opplevelse med camping på Fyn hos oss!

 

Pssst.. Visste du at gratis adgang til badelandet alltid er inkludert i prisen når du er gjest på First Camp Bøsøre Strand?


Vi tilbyr

Hurtigutsjekking
Husdyrvennlig

Aktiviteter

Barneklubb
Fotballbane
Strandvolleyball
basseng
Tråbil
Hoppepute
Treningsprogram
Underholdning

Praktisk informasjon

På First Camp Bøsøre Strand kan du se frem til mye moro i vårt tropiske badeland, akkurat som du kan plaske rundt i vårt utendørs badeland. På torget finner du blant annet minigolf eller fotballgolf, og flere lekeplasser. Feriesenteret vårt tilbyr med andre ord aktiviteter for mange hyggelige dager for hele familien.

 

På First Camp Bøsøre Strand kan du overnatte på mange forskjellige måter – vi leier ut campingvogner, og vi er også en av de eneste campingplassene på Fyn med hytter. Her har vi fire forskjellige typer. Du kan selvfølgelig også ta med egen campingvogn eller telt. Bestill på nettet her.

 

På First Camp Bøsøre Strand finner du 375 campingplasser, 25 sesongplasser, en rekke utleiebiler med fortelt og 5 ulike typer hytter, samt 4 glampingtelt med plass til hele familien. Vi ser også frem til å ønske deg velkommen til vårt moderne feriesenter på Sydfyn.


Åpningstider

20. juni10. august
mandaglørdag08:0022:00