vinter Gol Hallingdal
skilift vinter

For barnefamilien

Ta med barna på campingferie; mange av oss voksne som var med på camping som barn, sitter igjen med mange gode minner. På campingen kryr det av barn; man har gode muligheter for både en og flere ferievenner.

Ha det gøy med barna, ved lekeplassen, lei en elsykkel, bad i Hallingstampen eller i Tropicana badeland, kanskje du og barna liker mer fart? Ta de med på Gol motor og fritidspark da vel. På Gol finner du aktiviteter både for den rolige barnefamilien og den mer aktive. Klikk deg gjerne inn på lenkene du finner under her for å lese mer. God fornøylse!

Tropicana Badeland

Tropicana Badeland er et av Norges største badeland, med vannparker både inne- og utendørs! Her finnes det megarusjebaner, bølgebasseng, spennende grotter og massevis av gøyale vannaktiviteter. Et riktig paradis for alle som elsker vanneventyr med fart og spenning. Den største rutsjebanen er hele 106 meter lang. Gjør deg klar for pirring i magen. For de minste er det et eget jungelland, med 35 cm dypt vann.


Gol sentrum

Sentrum ligger bare noen få minutter fra campingplassen. Her finner du trivelige restauranter, shopping og severdigheter. Hva med en tur innom biblioteket for å låne bøker eller tegneserier for en fin lesestund i bobilen eller campingvogna?


Gol Motor & Fritidspark

For deg som liker ordentlig fart! Her kan du prøve deg på motorcross og firhjuling, kjøre 8-kamp med familien eller legge ut på en guidet snøscootersafari med vennegjengen. Et skikkelig eventyr og en morsom måte å oppleve Gol på.

Les mer her: https://golmotorpark.no/


Lei elsykkel

Lei en sykkel og opplev den vakre naturen rundt destinasjonen – eller hvorfor ikke ta en tur til Gol sentrum? Aktiviteter for hele familien, og perfekt for dere som er på utkikk etter en koselig fellesaktivitet. El-syklene leies ut via turistbyråets app. Ta kontakt med oss i resepsjonen, så hjelper vi deg gjerne.


Høyt og Lavt klatrepark

På en 25 minutters kjøretur kan du og dere utfolde dere i 6 ulike klatreløyper med forskjellige vanskelighetsgrader. Utfordre deg selv og noen andre du reiser med i Ørnestupet, fritt fall på 12 meter. Høyt & Lavt Hallingdal byr også på zipline med både 250 meter og 270 meters lengde. Sjekk gjerne ut nettsiden Høyt og Lavt for mer info.