Utendørs basseng

Bassenget, som ligger i hjertet av campingplassen, huser mange gode timer. Det er sklie, to dybder – og ikke minst solsenger og parasoller, slik at du kan bestemme selv hvordan en dag ved bassenget skal tilbringes…

 

Selv om First Camp Bogense City ligger nær både stranden, marinaen og badelandet, er det nå lett å skli ned i bassenget og ta en morgendukkert eller ligge under en parasoll med en kriminalroman i hånden – for når det er ikke lenger hjemme til vogna enn et minutt eller to til fots, det gjør ikke så mye om du bare har lært alt utenat.

 

Bassenget varmes opp ved hjelp av solfangere, så her kan du ta det med ro og slappe av ved det herlige bassengområdet på 700m2 eller tulle med barna i vannet. Det er et alternativ for alt.

 

Åpningstider 2024

Utendørsbassenget er åpent hver dag fra kl. 10.00 ca. 1. juni – 1. september. Vi observerer oss selv for mulige justeringer ved dårlig vær.

 

Merk! Vi forbeholder oss retten til å stenge bassenget når som helst dersom vind, vær, tekniske feil eller andre uforutsette omstendigheter ikke tillater bading. Det er rett til First Camp-ansatte å vurdere dette når som helst.