Egen campingvogn, bobil eller telt?

950m2 med moderne og vakkert møblerte rom står til din disposisjon når du besøker First Camp Bogense City. Våre servicebygg – kjøkken, bad og toalett – er alle holdt i samme arkitekttegnede og sørlandske stil, noe som inviterer deg til å bruke bygningene og føle deg komfortabel med det.

 

Vi vet at det er mest avslappende når alt er ryddig, rent og i orden, og vi gjør vårt ytterste for at alle bygninger skal fremstå akkurat slik. Innvendig og utvendig legger vi vekt på å skrubbe, skrubbe og polere slik at du ikke trenger å tenke på det, men bare nyte ferien, som vi gjerne gir en god ramme for. Her er det noe for enhver smak – bad for de minste, stort toalettbygg og bad/toalettrom i ett, for de som ønsker nettopp det. I alle rom er det flotte fliser, speil og belysning som understreker den luksusen du gjerne vil føle deg sørget for når du bruker fasilitetene.

 

Ikke alle barn liker å dusje – og aller minst å få vasket håret. Men hva om badekaret er en vedkubbe som blir hulet ut av slemme ormer og badekaret er i en høyde som gjør at verken mor eller far trenger å sette seg på huk for å hjelpe? Så kanskje det ikke er så ille i det hele tatt, men kan faktisk bli en morsom opplevelse for alle parter.

 

På det store badet og toalettrommet for barn er alle vasker i barnehøyde og det samme er toalettene. I tillegg er dørene til toalettene utformet på en slik måte at uheldige tumblere ikke blir låst inne. Videre er det montert tre små dusjer og stellebord, så småbarnsfamilier har akkurat det rette stedet å ta seg av de minste.

Campingplass

Vi tilbyr 6 forskjellige romkategorier, nedenfor kan du se en liten beskrivelse av hver enkelt. Det er strøm på alle plassene, og det kan settes opp telt i alle kategorier.

  • Bronseseter er markert med oransje på setekartet.
  • Sølvseter er markert med blått på setekartet.
  • Gullseter er markert med gult på setekartet. Gullfeltene har en populær beliggenhet, typisk i nærheten av en toalettbygning eller lekeplass.
  • Platinaseter er markert med lilla på setekartet. Alle disse stedene har vann og avløp.
  • Diamantplasseringer er markert med grønn på tonehøydekartet. Alle disse plassene har vann, avløp og TV direkte på banen.

Vær oppmerksom på at du må ha med slanger/koblinger for avløp og drikkevann samt kabel for TV-tilkobling.


Bobil

Bobilplasser er markert med rødt på posisjonskartet. Alle bobilplasser har vann og avløp og er perfekte for bobiler som reiser med bobiler da de er enkle å komme seg inn og ut av.

Vær oppmerksom på at du må ha med slanger/koblinger for avløp og drikkevann samt kabel for TV-tilkobling.