påsk camping
City - Strömstad
Bö Telemark vinterlek
Påsk First Camp Yessi

Bestill påskecamping fra 270 kr/natt 🐣

Å feire påsken på camping er noe ekstra spesielt. Vi ønsker våren velkommen og nyter flere dagers frihet, familiemoro og mange morsomme aktiviteter. Fordelen med å påskecampe i våre to langstrakte land, Norge og Sverige, er at det gir oss flere valg; du kan tilbringe fridagene blant krispige vinterlandskap og skibakker eller frodig natur og noe varmende vårsol. Ja, påsken 2024 inviterer deg til en uforglemmelig campingopplevelse på våre 70 destinasjoner i Norge, Sverige og Danmark. 🏕️🌷

Nyt våren i påska 🌷

For deg som lengter etter vårens ankomst alt i påsken, besøk gjerne våre naboland, Danmark og Sør-Sverige. Her kan du innvie grillen og nyte de første varmende strålene fra solen. Rist av deg vinteren og ønsk vårens første dager velkommen under påsken 2024.

Ta vare på vinteren i påsken ☃️

Det sies å være den beste tiden på året - vårvinteren! Nyt herlige påskedager i skibakken blant vinterlandskap og klem ut det siste av vintersesongen. På mange av våre vinterdestinasjoner kan du stå på ski, kjøre snøscooter, dra på hundesledeturer og isfisketurer.

Pakkepris på påskecamping i Danmark 🎈

Vi har satt sammen et ekstra fint påsketilbud hos alle våre danske destinasjoner. En påskefeiring for hele familien venter, med fire netters overnatting i egen campingvogn, bobil eller telt. På flere destinasjoner er det også inkludert fri tilgang til badeland, YAY!

Sikre langhelgen til en fin pris 🌟

Har du ikke spesielle krav til hvor du vil feire påsken annet enn at du vil ha det så billig som mulig? I vår lavpriskalender ser du laveste prisene på alle våre destinasjoner og kan enkelt filtrere etter ulike valg. Perfekt for deg som vil styre mot den beste prisen i påsken!

Yessi påsk

Hyttekos i påsken - fra 740kr/natt 🥰️

Vil du feire påske i en koselig hytte? Det er en virkelig god kombinasjon, har vi hørt! Velg blant store familiehytter med alle fasiliteter du måtte trenge, barnas favoritter med Yessitema eller enklere campinghytter for en liten familie.

8 tips til aktiviteter i påsken!

Påske i fjellet

Ikke gå glipp av påskesesongen i Hallingdal, herlig utvalg av alpinsentre, hele 5 stk! Hos Skagahøgdi får du t.o.m 25% rabatt på dagskort

alpint vinter

Skieventyr som nabo

Hos Bø - Telemark er du kun 10 min. kjøretur unna Lifjell som byr på skieventyr både til alpin- og langrennsentusiaster

Kolmårdens djurpark

I påsken har Kolmårdens dyrepark sesongåpning. Møt alle dyrene og ta med de små til Bamse's verden.

Camping på Västkusten

Fang våren på Västkusten

Få en herlig vårfølelse i Solvik. Små lokale butikker, restauranter og cafeer åpner så smått og ønsker våryre gjester velkommen

Badeeventyr i påsken

Eventyr venter i innholdsrike Kokpunkten i Västerås. En unik opplevelse som er morsom for alle familiemedlemmer.

Bypåske

Nyt påskeferien i storbyen, opplev Sveriges hovedstad. Uendelig med severdigheter og spennende besøksmål venter.

Pimpelfiske ansia

Hundespann og snøscooter

I Nord - Sverige har du muligheten til å oppleve vintermagien litt lengre med hundesledekjøring, skigåing og snøscooterkjøring.

Mountainbike Gol - Hallingdal

Mountainbikesykling

Gjør påsken til et eventyr med terrengsykling! Like gøy uavhengig om du er den litt mer erfarne MTB-syklisten eller nybegynner.