alt
Jobba på First Camp - Lediga tjänster personal
jobba på first camp lokalvård
jobba hos oss - personal

Møt våre kolleger 🌟

Hvordan er det egentlig å jobbe med oss ​​på First Camp? Her deler noen av våre fantastiske kolleger sine tanker og erfaringer. Du vet at vi hele tiden leter etter nye stjerner over hele Skandinavia? La deg inspirere og bli en del av First Camp-familien!

Kolleger har ordet 🎤

Stefan Green,
Destinationsjef Tylösand/Karlstorp

Hvordan vil du beskrive samholdet i teamet ditt?
"Jeg jobber etter prinsippet; Ikke ta deg selv for seriøst, vær upretensiøs og ha det gøy! Det gjør samholdet på sitt beste!"


Nina Nors,
Destinationsjef Gränna

Hva er det aller beste med rollen din?
"Jeg elsker å lede laget mitt! Jeg liker å se personalet utvikle seg og lykkes i tjenesten deres, og jeg føler meg alltid ekstra stolt når de har det gøy sammen mens de leverer førsteklasses service til gjestene våre."


Johan Söör,
CEO

Hvordan vil du beskrive First Camps kultur?
"Det er en kultur der vi kombinerer hjerte og hjerne – vi har det gøy på jobben, fokuserer på vår verdi "We Care" om både gjester, ansatte og naturen, samtidig jobber vi datadrevet, ønsker alltid å forbedre oss og er ivrige på å innhente gode resultater. En god kombinasjon!"


Anna Korneliusson,
Bærekraftskoordinator

Hva er det aller beste med First Camp?
"Samhold, at vi hjelper hverandre. Det spiller ingen rolle om du er eiendomsforvalter i Karlstad, jobber på supportkontoret i Stockholm eller er resepsjonist i Strömstad. Vi er alle der for hverandre. Uansett hvor du kommer inn og starter reisen, er det uendelige muligheter."


Mia Melin,
HR-sjef

Hva er ditt beste minne fra sommeren 2023?
"Utrolig vanskelig å velge det beste minne etter denne første sommeren med First Camp. Roadtripen med mine kolleger til våre destinasjoner kan oppsummeres - møter med fantastiske team rundt om i Norden med enorm energi og høyt engasjement, mange ønsker om å levere best mulig service til våre gjester."


Gustav Josefsson,
Destinasjonsjef Hasmark

Hva fikk deg til å søke jobb på First Camp?
"En spennende og passende stillingsannonse som matchet min tidligere erfaring og ferdigheter. First Camp er også en stor og spennende organisasjon som tilbyr mange interne muligheter for karriereutvikling. Det føltes umiddelbart attraktivt å hoppe på toget for å bli verdens ledende campingkjede Men også å bli en del av et markedsledende selskap i Skandinavia, og et selskap som går inn og setter sitt preg på en hel bransje.”


Torill Marold,
Renholder Strömstad

Hvordan vil du beskrive samholdet i teamet ditt? "Ikke til å tro. I Strömstad er det stor lagånd! På slutten av sesongen blir det som en familie til slutt. Jeg følte raskt at det var lett å komme inn i gruppen."


Lars Peters,
Destinationsjef Lunde

Hva kan du jobbe med på First Camp?
"Hva kan du ikke jobbe med på First Camp? På én destinasjon er det et bredt spekter av oppgaver til alle årstider. First Camp utvikler nye og forbedrer eksisterende campingkonsepter hele tiden til å bli verdens beste campingkjede og har også mange spennende arbeidsområder å engasjere seg i."


Louise H Pedersen,
Resepsjonist Hasmark

Hvorfor vil du anbefale andre å søke jobb hos oss? "Fordi det er en veldig unik opplevelse. Jeg hadde ikke tenkt på å jobbe i campingverdenen før en stillingsannonse for First Camp Hasmark Strand dukket opp, og nå vil jeg ikke forlate First Camp! Det er så mange ulike jobber innenfor selskapet avhengig av hvilke ferdigheter du har."