Bø Sommarland - Telemark
Venner i Bö Sommarland Telemark
Blå fartsfyllt vannsklie Bø Sommarland, Telemark
Bo-Sommarland-vannsklie-Telemark
SOMMERLANDsPAKKE kan nå bestilles online

Fin pris på sommerlandbilletter med camping 🎉

Badeland + camping er en herlig kombinasjon. Hos Bø - Telemark kan du til og med bestille overnatting og badelandsbilletter i ett. Da er du sikret inngang til Bø Sommarland, det kan nemlig bli fullt. Og vettu, hos Bø - Telemark camper du bare 500 meter unna Bø sommarland. Det kalles behagelig ferie, det. Ta med familie og venner, gjør deg klar for et morsomt eventyr med flere områder med vannaktiviteter, spisesteder med All inclusive, kiosker og butikker. Du kan også kjøpe billetter til Bø Sommarland hos Norsjø - Telemark, foreløpig selges billettene i resepsjonen. Da har du de klar til du kommer til badeparadiset, er sikret plass og slipper å stå i kø for å kjøpe.

Bestill pakke - gjør det enkelt 🙌

✔ 2 dagers inngang til Bø Sommarland
✔ Overnatting hos Bø - Telemark
✔ Velg mellom hytter, pods, leilighet, og camping
✔ Kan bestilles for 15. juni til 18. august 2024
✔ Legg til antall personer i bestillingen.

Bø - Telemark camping med basseng

Bø - Telemark

 • Inkludert overnatting + 2 dagers inngang
 • Bo i hytte, pods, leilighet og camping
 • Bistro og aktiviteter på området
 • Ca. 500 m til Bø Sommarland

Oversiktsbilde over Norsjø Telemark

Norsjø - Telemark

 • Kjøp billetter i resepsjonen
 • Bo i hytte og camping
 • Norsjø Kabelpark, minigolf og lekeplass
 • Ca. 25 min. med bil til Bø Sommarland

Lunde - Telemark

Lunde - Telemark

 • Naturskjønn camping
 • Campe rett ved Telemarkskanalen
 • Lei kano/kajakk og SUP
 • Ca. 25 min. med bil til Bø Sommarland

Noen utvalgte attraksjoner 😄

Lengter du etter adrenalin og gledesrus? På Bø Sommarland finner du flere områder og aktiviteter for både små og store bøllefrø. Dette sommerlandet er et komplett badeland med vannsklier og oppvarmede svømmebasseng, Europas største berg- og dalbane i vann, en 270 meter lang kunstig elv med konstante bevegelser fra attraksjonen Flow Rider, boblebad og luksuriøse solsenger. Så bør jo det berømte Magasuget testes ut for de mer vågale.

Bø Sommarland, Årets nyhet 2024 Hiwihuhu

Årets nyhet, HiwiHuhu

Bø Sommarlands første sklie med tremannsbåt. Skli ned 110 meter med to andre. Men du kan også velge tomannsbåt eller enmannsbåt. Hiwihuhu!

Magasuget Bø Sommarland Telemark

Magasuget

Garanterer et VANNvittig magasug. Tårnet opp til vannsklien er på 16 meter. Selve sklia er i fritt fall i hele 9 meter. Vannparkens varemerke siden 1986.

Mot i Brøstet

Europas største berg- og dalbane i vann. En av de mest vågale skliene i Bø Sommarland. Kjør berg- og dalbane i en gummiflåte, plass til to personer.

Blå fartsfyllt vannsklie Bø Sommarland, Telemark

Halfpipe

Halfpipen er i kategorien Intens, det kjennes når man stuper loddrett utfor fra en høyde på hele 19 meter. Farten avtar etterhvert til en behagelig ferd gjennom et fargerikt rør.

Bo-Sommarland-vannsklie-Telemark

Vassføyka

Førstemann ned! 16 meter høyt tårn med fire fargerike parallelle baner. Først sklir du inn i en tunnel som snurrer deg 360 grader rundt og deretter videre ned den 110 m lange banen.

Supersurfer

Konkurransesklie! Dette er en av klassikeren I Bø Sommarland. Mål krefter og fart mot ferievennen, pappa eller søstra. Alltid gøy når man slår pappa, vel?

*I pakken inkluderes overnatting i hytte, leilighet, pods eller campingtomt hos Bø - Telemark, samt opptil 2 dagers inngang til Bø Sommarland. De viste fra-prisene gjelder for opphold på campingplassen i to netter samt 2 dagers inngang til Bø Sommarland for 4 personer. Legg til det nøyaktige antallet personer i den elektroniske bestillingen, så legges også Sommarland-billettene automatisk til. Barn under 80 cm kommer gratis inn Kan ikke kombineres med andre tilbud.