Medlemsvilkår

First Camp Club

Siste oppdatering av Medlemsvilkårene 01.11.2022

Medlemsvilkår

Ved at du registrerer deg og blir medlem av vår medlemsklubb First Camp Club, som leveres og administreres av First Camp Sverige AB og våre konsernselskaper som sammen kalles First Camp (”Vi” eller ”Oss”), samtykker du og forplikter deg til å følge disse medlemsvilkårene, ”Medlemsvilkår”, og du bekrefter at du har lest og godkjent våre brukervilkår for vår nettside og app.

Medlemsklubbens tilbud gjelder i forbindelse med booking av destinasjoner hos First Camps konsernselskaper i Sverige eller Danmark, som leveres via vår nettside www.firstcamp.se, samt mobilapplikasjonen First Camp.

Når du blir medlem i vårt lojalitetsprogram i First Camp Club, får du muligheten til å delta i kampanjer, konkurranser og kundeundersøkelser, og dra fordel av unike rabatter og tilbud som gir deg bonuspoeng som medlem i First Camp Club.

Medlemskap

Hvis du liker camping, vil du elske First Camp Club. Det er vår egen medlemsklubb som gir deg bonuspoeng, unike rabatter og tilbud.

Medlemsskap i vår medlemsklubb First Camp Club er kostnadsfritt og gjelder for alle destinasjoner i Norge, Sverige og Danmark.

Medlem kan du bli når som helst via vår mobilapplikasjon First Camp eller vår hjemmeside www.firstcamp.se ved booking. Appen finner du i App Store eller på Google Play. Du kan også bli medlem ved å kontakte oss i resepsjonen eller vårt Contact Center. For å bli medlem i First Camp Club må du ha fylt 18 år. Medlemskapet, som er personlig og ikke kan overtas av andre, er kun tilgjengelig for privatpersoner.

Du må opprette en konto hos oss for å få tilgang til lojalitetsprogrammet som er knyttet til medlemskapet i First Camp Club. Under alle omstendigheter samtykker du til å levere korrekt og fullstendig informasjon til oss.

Når du logger inn på kontoen din via vår hjemmeside eller app, får du tilgang til “Mine sider” med et personlig tilpasset innhold og spesifikke fordeler og tilbud til deg.

Fordeler, tilbud og kommunikasjon

Som medlem i First Camp Club får du tilpasset kommunikasjon med opplysninger om personlige tilbud og utvalgte generelle medlemstilbud. I tillegg får du persontilpassede nyheter, anbefalinger, inspirasjon, invitasjoner til arrangementer samt ulike fordeler knyttet til nettopp ditt medlemskap. Som medlem i vårt lojalitetsprogram mener vi at vi har en legitim interesse i å informere deg om våre tilbud og annet.

Vi kommuniserer vanligvis via e-post, sms, firstcamp.se eller annen digital kommunikasjon, inkludert annonsering via sosiale medier gjennom cookies (f.eks. Facebook), men også fysiske tekster i form av magasin eller brev. Hvis du ikke lenger ønsker å bli kontaktet i markedsføringsøyemed, kan du endre cookie-innstillingene dine ved å klikke på det grønne runde ikonet til venstre på hjemmesiden vår, eller sende en e-post til firstclub@firstcamp.se. Du kan også bruke lenken “avregistrere” som du finner i e-postene vi sender ut.

Personopplysninger

När du blir medlem i vårt lojalitetsprogram i First Camp Club, håndterer vi ditt navn, dine kontaktopplysninger, kundenummer, bookinghistorikk og -informasjon knyttet til ditt medlemskap. Formålet med registreringen er at vi skal kunne levere deg en tjeneste (medlemskap i lojalitetsprogrammet), og det juridiske grunnlaget for behandlingen av personopplysninger er avtalen. Vi lagrer personopplysningene dine (men ikke passord) så lenge du er medlem i lojalitetsprogrammet vårt. First Camp vil ikke dele disse opplysningene med tredjepart med mindre vi er juridisk pålagt å gjøre dette, og vi vil heller ikke overføre personopplysningene utenfor EØS.

First Camp Sverige AB, org.nr 556618-9873, med adresse Erik Dahlbergsallén 15, 115 20 Stockholm, er dataansvarlig for selskapets behandling av dine personopplysninger. Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du ønsker nærmere informasjon om hvilke personopplysninger vi har registrert om deg og hvordan vi bruker opplysningene, eller hvis noen av opplysningene skulle være feilaktige og du ønsker at vi korrigerer dem. Du kan for eksempel ringe oss på 0771-101 200 eller sende en e-post til DPR@firstcamp.se, så besvarer vi spørsmålene dine.

Les mer om hvordan vi behandler dine personopplysninger og dine fullstendige rettigheter i vår personvernerklæring.

Hvordan du tjener og bruker bonuspoeng

Du tjener 1 bonuspoeng per 20. krone SEK/DKK/NOK i lokal valuta på leieprisen, campingtomt eller hytte. Bonuspoengene lastes inn på din poengsaldo etter besøket. Nedenfor finner du informasjon om hvordan du tjener og bruker poeng gjennom våre ulike bookingsystem.

Som medlem i First Camp Club får du:

 • 5 % av boverdien i poeng av det du booker online, via appen, telefon eller direkte på stedet.
  Exempelvis: Hvis du bestiller camping for kr 500, får du 25 poeng.

Du kan bruke bonuspoengene til følgende:

 • Til booking på våre destinasjoner - enten online eller over telefon og på stedet i resepsjonen.

Slik tjener og bruker du poeng online eller via mobilapplikasjonen:

 1. Logg inn med opplysningene dine på hjemmesiden eller appen.
 2. Gjennomfør bestillingen, og poengene oppdateres til kontoen når du har sjekket ut fra oppholdet ditt.
 3. Ved betaling kan du også velge å betale bestillingen med dine allerede opptjente poeng.

Slik tjener og bruker du poeng på bookinger over telefon / i resepsjonen:

 1. Oppgi kundenummer eller den e-postadressen som du har koblet til First Camp Club når du skal foreta bestillingen.
 2. Når du senere skal betale, kan du velge å bruke dine allerede opptjente poeng.

Poengvilkår för First Camp Club

 • Poengene gjelder i tre år. For eksempel vil de poengene som du tjener opp i 2022, spares frem til og med årsskiftet 31. desember 2024.
 • Du samler poeng på alle svenske og danske destinasjoner, og poengene beregnes på samme måte uansett hvilken lokal valuta SEK/DKK/NOK du betaler med.
 • Du samler poeng på all losji til ordinær pris, både hytte, campingbestillinger, hotell og glamping.
 • Du kan betale nye bestillinger med poengene du har samlet. Gjelder på alle svenske, danske og norske destinasjoner.
 • Automatisk oppgradering til klubbnivået First Camp Gold for hvert år du har tjent opp 500 poeng i løpet av året. Du forblir medlem av First Camp Gold til og med årsskiftet året etterpå. Hvis du for eksempel har tjent opp 500 poeng i juli 2022, forblir du gullmedlem til og med årsskiftet 31. desember 2023.
 • Poengene tildeles etter at du har sjekket ut fra oppholdet ditt.
 • Det er bare bestillinger direkte med First Camp som gir poeng.
 • Det gis ikke poeng på rabatterte priser, f.eks. måneds- og sesongpriser eller bedriftsbestillinger. Ved ombestilling og/eller avbestilling er det bare gyldige poeng som føres tilbake til din First Camp Club-konto (utgåtte poeng kan ikke brukes om igjen), og de beholder sin opprinnelige utgangsdato. Gjelder bare bestillinger med Flex.
 • Det gis ikke poeng på rabatterte tilbud/kampanjer eller rabattkoder.
 • Det gis ikke poeng på bestillinger der utsjekking er foretatt før aktivt medlemskap (registrert og bekreftet) i First Camp Club
 • Bestillinger (losji) som betales med poeng eller delbetales med poeng, er ikke poenggivende

Med mindre vi opplyser om noe annet, kan medlemspoeng kun brukes av deg personlig.

Medlemskapets gyldighet og opphør

Ditt medlemskap i First Camp Club gjelder inntil videre. For å si opp medlemskapet, vennligst kontakt oss på firstclub@firstcamp.se. Ved oppsigelse av medlemskapet slettes alle personopplysninger om deg som vi har samlet inn og behandlet for å oppfylle disse medlemsvilkårene. Eventuelle innestående poeng forfaller ved oppsigelse av medlemskap.

Vi forbeholder oss retten til å endre, midlertidig avbryte eller avslutte ditt medlemskap;

i) dersom du bryter disse medlemsvilkårene eller våre brukervilkår for nettside og app, eller

ii) hvis vi skulle utføre endringer i eller avslutte vårt lojalitetsprogram.

Du plikter å informere oss umiddelbart om all upassende bruk av din konto for adgang til Mine sider. Endring eller bytting av passord for kontoen din kan gjøres enten på hjemmesiden under First Camp Club / Mine sider, eller via appen.

Du har ikke rett, hverken helt eller delvis, til å overlate eller på andre måter frasi deg dine rettigheter og/eller forpliktelser under disse medlemsvilkårene uten foregående skriftlig tillatelse fra oss. På samme måte har heller ikke vi rett, hverken helt eller delvis, til å overlate eller på andre måter oppheve dine rettigheter og/eller forpliktelser under disse medlemsvilkårene uten foregående skriftlig tillatelse fra deg. Uavhengig av dette har vi rett til å overlate våre rettigheter og forpliktelser under disse medlemsvilkårene uten din tillatelse til i) selskaper tilknyttet First Camp eller ii) en enhet som erverver alle eller stort sett alle First Camps eiendeler.

Hvis en av våre forretningspartnere går konkurs eller av andre årsaker ikke kan oppfylle sine forpliktelser overfor oss eller våre medlemmer, kan det ikke fremsettes noen tilbakevirkende krav. I slike tilfeller vil vi avgjøre hvorvidt og hvordan poeng for bestilte men ubenyttede opphold skal tilbakeføres til din konto.

Overdragelse

Du samtykker til at vi kan overdra eller delegere våre rettigheter eller forpliktelser under medlemsvilkårene innenfor First Camps selskapsgruppe eller eier.

Endring av medlemsvilkår

Vi kan komme til å gjøre endringer i medlemsvilkårene. Før en slik endring trer i kraft, vil du alltid informeres på www.firstcamp.se, i vår app eller via e-post. Hvis endringene er av vesentlig betydning, vil du informeres før endringene begynner å gjelde, og vi vil dessuten forklare hva endringene innebærer.

Relevant lov og jurisdiksjon

Tvister som gjelder disse medlemsvilkårene, behandles i henhold til svensk lov. Tvister avgjøres av en svensk domstol.

Kontaktopplysninger

Har du spørsmål medlemskapet ditt eller kundeklubben? Ikke nøl med å kontakte oss i First Camp. Send en melding til vår supportmail firstclub@firstcamp.se så hjelper vi deg.

For å sende oss en forespørsel angående måten vi behandler dine personopplysninger på, eller hvis du vil si opp medlemskapet, vennligst send oss en e-post til firstclub@firstcamp.se.