First Camp Gold

First Camp Gold

Sett en ekstra spiss på campinglivet 🌟

First Camp Gold er medlemsnivået for deg som virkelig elsker campinglivet. Du vil helst bruke alle dine ledige stunder på favorittdestinasjonen din, eller så er du en av dem som elsker å oppdage nye unike steder på alle årstider – og det vil vi belønne deg for!  First Camp Gold er akkurat som det låter, et skikkelig gullnivå der det venter skimrende gullkorn i form av rabatter, tilbud og fordeler. Alt for at du skal kunne nyte livet og få litt ekstra luksus. Her kan du lese mer om alle herlighetene vi tilbyr de mest lojale medlemmene våre, heng med! 😃

Hvordan blir man så gullmedlem? Når du har spart opp 500 poeng i løpet av året, oppgraderes du automatisk til First Camp Gold, slik at vi kan skjemme deg bort litt ekstra. Hvert år som du har samlet sammen 500 poeng, forblir du en av våre gullmedlemmer som får ta del i unike campingfordeler. Poengene som du har opptjent, kan du naturligvis spare og bruke akkurat som du vil i hele tre år!

Vi tar forbehold om eventuelle justeringer.

Velg ditt favorittsted

Har du et favorittsted du gjerne vil komme tilbake til? Eller har du kanskje fått anbefalt en helt unik plass ved vannet eller med fantastisk utsikt. Uansett hva det er, som gullmedlem kan du velge din favorittplass under ferien din - helt gratis! 😃 Dette gullfordelen gjelder både for camping og hytter på ALLE våre destinasjoner*, hurra! Valg av sted gjøres i din online booking. *Gjelder i den grad det er ledige plasser.<br><br><br><br><br><br>

Gullhefte med unike tilbud

Som gullmedlem får man litt ekstra av alt. For eksempel et helt unikt og eget gullhefte som sendes hjem til deg i posten. Vi snakker naturligvis om mange hyggelige rabatter som du kan bruke før, under og etter campingferien. Ta med en venn til en rimeligere pris, unn deg en gratis is, eller få gode rabatter på aktiviteter og fasiliteter. Ja, omtrent som en godt og blandet pose for campingfantasten – alt for ekstra campinglykke! *Gullheftet sendes i posten til våren til samtlige gullmedlemmer. Hvis du oppgraderes til gullmedlem senere på året, får du heftet før kommende sesong.

Gratis tømming av tank og vannpåfylling

Hver dag fra kl. 12.00 kan du som gullmedlem svinge forbi oss og tømme tanken og fylle på vann helt gratis! Gjelder på ALLE destinasjoner, uansett om du er ute og ruller i Norge eller helt sør i Danmark. Denne herlige fordelen kan ikke forhåndsbestilles, men må bestilles direkte i resepsjonen på den valgte destinasjonen. Vær velkommen til å tømme og fylle på ditt mobile hjem. Og du har over 55 destinasjoner å velge og vrake blant!

Gode klubbrabatter i bistroen

Unn deg litt ekstra luksus i ferien, og få herlige (og fremfor alt gode) klubbrabatter på utvalgte retter i bistroen. I Sverige får du blant annet 50 % på "Yessis sommerdrøm". I Danmark får du rabatt på flere gode retter. Nyt middager med venner og familie, eller bestill take-away og kos dere i bobilen, campingvognen, teltet eller hytta. Vis ditt medlemsskap i kassen når du bestiller, raskt og enkelt. *Gjelder på destiansjoner med First Camp Bistro.

Utsett hjemreisen – sjekk ut senere

Hva med å forlenge feriefølelsen? For litt ekstra luksus, sovemorgen og campinglykke kan du som medlem helt uten ekstra kostnad sjekke ut kl. 16.00 på avreisedagen! Gjelder på alle destinasjoner, og kan brukes av deg som bor i bobil, campingvogn eller telt. Og du kan utsette hjemreisen når som helst og hvor ofte du vil i løpet av året, med unntak av uke 27–32. Bare husk at du må si fra til resepsjonen i forbindelse med innsjekkingen at du vil benytte deg av tilbudet*. Hurra, så herlig! *Så langt plassen rekker, kan ikke bestilles på forhånd og gjelder ikke uke 27–32. Gjelder bare campingtomter.

Fortrinnsrett til gode tilbud

Selvfølgelig elsker man et skikkelig godt tilbud? Ja, vi tenkte vel det. Som medlem hos oss er man unik, og da får man ta del i mange gromme kampanjer – før alle andre! Sørg for å få ferien til den beste prisen, knip favorittstedet, og bruk fortrinnsretten helt enkelt. Du som medlem får også ta del i unike rabatter som ikke-medlemmer ikke får. Dessuten får du mye herlig inspirasjon og fiffige tips før campingferien din.

Gratis kaffe ved innsjekking

Unn deg en skikkelig herlig start på campingferien. Sjekk inn i ro og mak, og nyt en god kopp kaffe eller te – helt gratis! Perfekt for deg som har reist langt, men også for deg som bare elsker kaffe, så klart. Tilbudet gjelder på utvalgte destinasjoner*. Og ja, påfyll er naturligvis inkludert. Psst… er dere flere i selskapet, men bare ett medlem? Tips de andre om å bli medlemmer, så kan dere nyte en herlig kaffestund sammen! *Tilbudet gjelder ikke på Ånnaboda, Nora, Falun, Frösön, Mörudden, Mellsta, Sundsvall, Stockholm, Glyttinge.

Samle og betal med poeng

Jo flere campingeventyr du drar på, desto flere poeng samler du! For hver bestilling du foretar, får du nemlig 5 % av boverdien tilbake i poeng uansett om du bestiller på nett, via telefon eller lokalt i resepsjonen. Og ikke nok med det, poengene du har samlet, spares i hele tre år! Men hva kan du da gjøre med poengene? Jo, dem kan du betale med når du bestiller neste eventyr. Som en aldeles egen opptjent rabatt, hurra! ?

Barn leker på camping

Enda mer campinginspirasjon

Ettersom First Camp Club er klubben for alle oss som digger camping kommer vi selvfølgelig til å by på campinginspirasjon og tips. I våre nyhetsbrev oppdaterer vi deg med siste nytt på destinasjonene, gode reisetips og flere gode tilbud og campingdealer dere kan ta del i. Det som er gøy får du rett inn in innboksen din, tjoho! <br>*Du kan selvfølgelig avslutte nyhetsbrev-abonnementet når du selv ønsker.

Mer om First Camp Club