Skovlund – Lillebælt

Kystvejen 1, Båring Vig, 5466 Asperup / Middelfart

Etagecamping med havsutsikt på Fyn

Med et stort badeland, 5 lekeplasser, flotte fasiliteter, bistro corner, kafé og kanskje Fyns vakreste havutsikt, er First Camp Skovlund det opplagte valget for en camping- eller hytteferie på Fyn for hele familien.

 

Vårt badeland er utstyrt med flere bassenger, vannsklier for både store og små, bobleområde og fossefall. Skovlunds badeland gjør bare sommeren enda bedre!

 

Vårt ønske er å skape en oase som kan danne den vakreste rammen for ferien – enten du tilbringer den med barna, kjæresten eller vennene dine. Hos oss finner du alle moderne bekvemmeligheter som hører til en campingplass, men også en rekke andre tilbud som kan bidra til å gjøre sommerferien til en minnerik opplevelse. Les mer om hva torget tilbyr under fanen “Aktiviteter”.

 

Pssst.. Visste du at gratis tilgang til badelandet alltid følger med prisen når du er gjest på First Camp Skovlund?

 

Vi anbefaler alltid forhåndsreservasjon, men det er ikke et krav. Vi tar gjerne imot drop-in-gjester, men kan ikke garantere ledig kapasitet. Vis pris og bestill online her!


Vi tilbyr

Frokostpose
Hurtigutsjekking
Husdyrvennlig

Aktiviteter

Barnebasseng
Barneklubb
Fotballbane
Lekeplass
basseng
Sykkelsti
Hoppepute
Treningsprogram
Underholdning

Praktisk informasjon

Med en god beliggenhet på Fyn – nær Middelfart – kan First Camp Skovlund tilby en god base for både korte og lange feriereiser. Uansett om dere kommer med egen vogn, telt eller leier en hytte hos oss. Motorveien E20 ligger kun en 5 minutters kjøretur fra stedet, og dere er derfor raskt på vei til dagens opplevelser eller neste eventyr.

 

Åpningstider
Destinasjonen er åpen fra tidlig vår til høst. Men du kan selvfølgelig booke online hele året!

 

Storkjøkken og andre kjøkken
I vår servicebygning er det selvfølgelig kjøkken til fri benyttelse. Store lyse kjøkken hvor du finner ovner, komfyrer, håndvasker. Det er mulighet for å nyte maten ved et av bordene i kjøkkenet eller i solen på terrassen. For de som camper i telt, er det mulighet for å få oppbevart eller byttet kjøleelementer. Du har også mulighet til å benytte vår felles grill på grillområdet.

 

Toalett- & badeforhold
Våre bade- og toalettbygninger er store og flotte. Det er flere familiebaderom, hvor det er ekstra god plass, når familien skal gjøre seg klar til tur. For barnefamilier er det naturligvis stellerom samt en dedikert barneavdeling. Med en høy renholdsstandard er det alltid en fornøyelse å komme i bygningene.

 

Vaskerom
Vi har vaskemaskin og tørketrommel du kan benytte deg av. Kode til maskinene fås i resepsjonen ved betaling. Vask: 30 kr. – Tørking: 30 kr. Vaskeriet finnes i servicebygning 2.


Åpningstider

20. juni10. august
mandagsøndag08:0020:00