Skovlund

4 stjerners camping ved Middelfart

Den vakre utsikten, beliggenheten og muligheten til å tilbringe dagene på stranden eller i bassenget er med på å gi Skovlund sine velfortjente fire stjerner. I all beskjedenhet synes vi også det er verdt hver eneste en og vi jobber hardt for å leve opp til standarden hvert år, slik at du kan nyte ferien i de beste omgivelsene.

 

En campingplass på Fyn med badeland er bare en av tingene vi kan kalle. Vi er også en campingplass som har ikke mindre enn 5 lekeplasser fordelt på området vårt med hele 3 hoppeputer. I tillegg har vi ballbaner, bordtennis og zipline. Hos oss har barn og barnslige sjeler alltid noe å gjøre.

 

Bare 500 meter fra campingplassen ligger en av Fyns mest barnevennlige strender – selvfølgelig med blått flagg. Perfekt for en dukkert, lek i vannet eller som starten på en havkajakktur. Alt i alt er naturopplevelser for hele familien inkludert når du ferierer på First Camp Skovlund – Lillebælt. Enten på egenhånd, med guide eller på kurs i ulike typer vannsport.

 

Vi anbefaler alltid forhåndsreservasjon, men det er ikke et krav. Vi tar gjerne imot drop-in-gjester, men kan ikke garantere ledig kapasitet.

Camping

Enten du er ute etter komfort, standard eller en mindre teltplass, kan vi tilby enheter innen praktisk avstand fra fasiliteter og lekeplassene og også med en fantastisk havutsikt.

Telt
Ttil ditt eget telt med eller uten strøm. Naturligvis er det også tilgang til våre servicebygninger og felleskjøkken. De fleste av plassene er omtrent 5,5 x 7 m. Ønsker dere å vite målene på en spesifikk plass eller hjelp til å velge den rette plassen for deres telt, kan vi alltid hjelpe via telefon eller e-post.

Sølvplass
Standardplasser for campingvogn, telt eller bobil. Det er strøm på plassene. Plassene har ikke utsikt.

Gullplass
Standardplasser for campingvogn, telt eller bobil. Det er strøm på plassene. Plassene har utsikt mot havet.

Platinaplass
Komfortplasser med strøm, vann og avløp direkte på plassen. Plassene har utsikt mot havet.

Diamantplass
Komfortplasser med strøm, vann og avløp direkte på plassen. Plassene har den beste utsikten mot havet på området.


Bobil

First Camp Skovlund passer spesielt godt for deg som kommer i bobil. Med kun 5 min. fra motorvei E20 ved Middelfart er det praktisk å skli inn for et enkelt stopp eller et lengre opphold etter ønske.

Vi kaller det gjerne "Fyns kosekrok" - Moderne campingplass med flotte fasiliteter - Alle de store attraksjonene på Fyn kan nås på under 1 time - Legoland - Givskud - Jelling og Ribe står ofte på programmet Vi har spesialdesignede plasser for bobiler - det er mulig å velge både store plasser og plasser med havutsikt.


Moderne fasiliteter

Uansett hvor du er på First Camp Skovlund, er du aldri langt unna et av våre 2 bygg med toalett, dusj og kjøkkenfasiliteter. Vi har utvilsomt Danmarks beste utsikt fra vårt utekjøkken midt på torget. Tenk å oppleve at familien faktisk skal kjempe for å få lov til å vaske opp.

Basseng/vannpark

Våre priser inkluderer gratis tilgang til bassenget/badelandet. Av sikkerhetsmessige årsaker forbeholder First Camp seg retten til å avvise gjester ved inngangen til badelandet/bassenget dersom dette anses å være uforsvarlig. Det er First Camp sin rett å vurdere dette til enhver tid. Vær oppmerksom på at åpningstidene kan variere.

Priser

Vi har gått over til dynamisk prissetting, akkurat slik du kjenner det fra reisebyråer og flyselskaper. Du trenger ikke lete etter prisen selv i kompliserte prislister og kan i stedet enkelt se prisen din, direkte i vår priskalkulator og online booking. Derfor har vi ikke lenger prislister for overnatting på denne siden.


Sesongplass på Skovlund - Lillebælt

Med et herlig utendørs badeland, 5 lekeplasser, flotte fasiliteter, kiosk, bistrohjørne og kanskje Fyns vakreste havutsikt, er First Camp Skovlund det opplagte valget som sesongplass for hele familien.

Vårt ønske er å skape en oase som kan danne den vakreste rammen for oppholdet – enten du tar med barna, kjæresten eller vennene dine. Hos oss finner du alle moderne bekvemmeligheter som hører til en campingplass.

Med et sesongbasert sted hos oss kan du også dra nytte av:

 • Gjelder inntil 6 personer i samme campingvogn
 • Gratis tilgang til utendørsbasseng
 • Gratis dusj
 • Gratis bruk av servicebygg inkl. Varmtvann, ovner, kokeplater etc.
 • Gratis aktivitetsprogram inkl. Yessis barneklubb for både små og store bobiler
 • Arrangementer reservert for sesongens gjester – inkludert:
 • Fester forbeholdt sesongens gjester
 • Grisefester
 • Banko
 • Felles måltider og mye mer.

Gratis rabatthefte med gode tilbud og rabatter. Gjelder også:

 • Gi 10 % rabatt på camping til vennene dine.
 • Unn dine barn, barnebarn, barnas venner, vennebarna eller deg selv gratis is.
 • Få 50 % rabatt på en overnatting på alle First Camp-destinasjoner i Danmark.

Ovenstående er bare et lite glimt av hva du som sesonggjest kan forvente i fremtiden. Har vi fanget din interesse – men er du ikke helt overbevist? Du er hjertelig velkommen til å ringe oss, eller kanskje stikke innom campingplassen, se på fasilitetene og få svar på noen av dine spørsmål.

Kontakt oss gjerne direkte dersom du er interessert i å bli sesonggjest hos oss!