First Camp Ajstrup Strand - Aarhus

Den moderniserte campingplassen har 350 plasser, hvorav 40 er forbeholdt telt. Campingplassen innehar 2 store moderne servicebygg med barnebad, gode kjøkkenfasiliteter med spiseområder, koselige hytter, alle med terrasse med overbygg og hagemøbler. I tillegg er det en ny stor lekeplass fra Kompan, minigolf og en fantastisk strand.

Camping

Campingplass med strøm – Max 6-11m

På campingplassen finnes det flere ulike campingplasser avhengig av størrelsen på kjøretøyet ditt. På disse herlige plassene med gressunderlag er det tilgang til strøm. Velg din spesifikke plass fra kartet når du booker online.

Premium-plass med strøm – Max 8-12m

Våre premium-plasser er ekstra romslige og perfekte for deg med et større fortelt. Alle plasser har gressunderlag og tilgang til strøm. Velg din spesifikke plass fra kartet når du booker online.


Sesongplass

First Camp Ajstrup Strand er delt inn i koselige parseller, og det går en sti tvers gjennom plassen. Den moderniserte campingplassen har ca. 300 plasser hvorav noen er teltsteder, 2 store moderne servicebygninger med barnebad og gode kjøkkenfasiliteter med spiseplass, 21 hytter, alle med overbygget terrasse med hagemøbler. I tillegg er det en ny kjempestor lekeplass fra Kompan, minigolf og fantastisk bade strand.

Med en sesongplass hos oss, kan du samtidig nyte godt av:

  • Gjelder for opptil 6 personer i samme husstand
  • Fri tilgang til overdekket utendørs basseng
  • Gratis rabatthefte med gode tilbud og rabatter. Deriblant:
  • Få 50% rabatt på overnatting ved alle First Camp destinasjoner i Danmark.
  • Spill en gratis runde minigolf eller to.
  • Gi 10% rabatt på camping til vennene dine.
  • Skjem bort barna dine, barnebarna, barnas venner, venners barn, eller deg selv med gratis is.
  • Gratis dusj
  • Fri bruk av servicebygninger inkl. varmt vann, ovner, kokeplater osv.
  • Diverse gratis aktiviteter for store og små campere.

Ovenstående er bare et lite innblikk i hva du som sesonggjest kan se frem til. Har vi fanget din interesse – men er du ikke helt overbevist? Du er hjertelig velkommen til å ringe til oss, eller kanskje besøke campingplassen, se på fasilitetene og få svar på noen av dine spørsmål.

Vennligst merk at åpningstidene til bassenger, vannparker, svømmehaller kan variere. Vi forbeholder oss retten til å foreta endringer og justeringer avhengig av tilbud, etterspørsel, sesong, vind og vær. Ønsker du å ta med hund, koster dette et lite ekstra tillegg.

Priser og perioder

Alle priser er oppgitt i DKK.

Utgifter til strøm

Prisen for sesongavtalen er ekskl. elektrisitet. Samtidig utleveres det på de fleste steder en strømmåler, hvor eventuelle ekstra strømkostnader avleses, etter leieperiodens slutt. Strømkostnader skal betales av gjesten senest ved utsjekking. På enkelte plasser er det installert undermålere, så ekstra strømmåler er ikke nødvendig. Det betales fortsatt etter faktisk forbruk.

Sesongplass (Sommersesong)

KategoriSommersesong 2024 (22. mars – 20. oktober)
Standard15.995,-
XL18.495,-
Komfort19.495,-
Strømtilkobling / målerleie0,-
Hund350,-
Gjestekort700,-
Ekstra voksen1.000,-
Ekstra barn700,-
Vinterparkeringsplass1.495,-
Oppbevaring av gulv995,-

Betaling: Første avdrag på 2.500 DKK betales ved bestilling. Resterende beløp (andre avdrag) betales senest 30 dager før sesongstart.

Vår- og høstsesong

KategoriVårplass 2024 (22. mars – 23. juni)Høstplass 2024 (11. august – 20. oktober)
Standard6.695,-4.695,-
XL7.495,-5.495,-
Komfort7.895,-5.995,-
Strømtilkobling / målerleie0,-0,-
Hund250,-250,-
Gjestekort500,-500,-
Ekstra voksen500,-500,-
Ekstra barn350,-350,-

Betaling: Første avdrag på 2.500 DKK betales ved bestilling. Resterende beløp (andre avdrag) betales senest 30 dager før sesongstart.

Vinterplasser

KategoriVinterplasser
(22. oktober - 5. mars)
Alle plasser3.995,-
Strømtilkobling / målerleie0,-
Hund250,-
Gjestekort500,-
Ekstra voksen500,-
Ekstra barn350,-
Vinterparkering1.495,-
Lagring av gulv995,-

Betaling: Første avdrag på 1 000 DKK skal betales ved bestilling. Restbeløpet (andre avdrag) må betales senest 30 dager før sesongstart.


Kraftpakke

Kraftpakken følger alltid den spesifikke bestillingen. Eventuelle overskytende/ubrukte kWh kan ikke overføres til nye bestillinger. Kontakt oss for mer informasjon.


Bobil

Bobilplass med strøm – maks 7,5-18m

På Ajstrup Strand finnes det spesielle plasser for de som camper med bobil. Underlaget er hardt med gress på sidene og tilgang til strøm. Velg din spesifikke plass fra kartet når du booker online.


Telt

På campingplassen finnes det et trivelig teltområde som ligger nær servicehuset. Her er det utekjøkken, grillplass og utmerkede muligheter for å sitte inne og spise. Teltområdet er en bilfri sone, og parkering finnes litt lengre bort. Ønsker du å telt med bilen parkert ved siden av, kan du velge å booke en av våre vanlige campingplasser som også har strøm og passer for både campingvogner og bobiler.


Servicebygninger

På First Camp Ajstrup Strand har vi 2 store moderne servicebygg, samt 4 flotte familierom i forbindelse med utendørsbassenget. Byggene ligger sentralt på plassen og kalles bygg "sør" og "nord". Begge byggene inneholder fine kjøkkenfasiliteter både inne og ute, inkludert flere stekovner og mikrobølgeovner. Stekebrett og rister til ovnen må hentes og returneres i resepsjonen.

Det er også en stor innendørs spiseplass med bord, benker og stoler for omtrent 25 personer i hvert bygg. Utenfor kjøkkenet er det fine utendørskjøkken, hvor oppvasken kan tas mens sommerværet nytes.

Det er også en stor barneavdeling i hvert bygg – her er barne-toaletter, barneservanter, dusjer, badekar og stellefasiliteter. Det er også unisex toalett og dusjfasiliteter samt familierom.

Ved hvert bygg er det et kjemisk toalett, hvor det er mulig å bli kvitt sitt vann og tømme toalettet fra campingvognen.