alt
alt
alt
alt
Opplev Sunne Sommerland

Overnatting i Värmland + 20% rabatt på inngangsbillett til Sunne Sommerland 🎉

Drømmer du om virkelig morsomme badeventyr denne sommeren? La drømmen bli virkelighet og opplev det populære Sunne Sommerland. Nå kan du bestille en unik sommerpakke hvor du får 20% rabatt på 1 eller 2 dagers inngangsbillett til sommerparken når du bestiller overnatting på våre utvalgte destinasjoner i Värmland. En familie på fire kan spare opptil 440 NOK, hurra! 😃

Bestill din sommerpakke nå 🙌

✔ 1 eller 2 dagers inngangsbillett til Sunne Sommerland med 20% rabatt
✔ Overnatting på utvalgte destinasjoner i Värmland
✔ Velg blant utvalgte campingplasser og hytter
✔ Kan bestilles fra 22. juni til 11. august 2024
✔ Legg til antall personer i kassen

Fr. 1 769 NOK

for 2 voksne + 2 barn

Sunne - Fryksdalen

 • Inkludert overnatting + 1 eller 2 dagers inngang
 • Utvalgte hytter og campingplasser
 • Restaurant og aktiviteter på området
 • Bor ved siden av Sunne Sommerland

Fr. 2 034 NOK

for 2 voksne + 2 barn

Skutberget - Karlstad

 • Inkludert overnatting + 1 eller 2 dagers inngang
 • Utvalgte hytter og campingplasser
 • Aktivitetsprogram om sommeren
 • Ca. 50 minutter til Sunne Sommerland

Fr. 1 952 NOK

for 2 voksne + 2 barn

Mörudden - Karlstad

 • Inkludert overnatting + 1 eller 2 dagers inngang
 • Utvalgte hytter og campingplasser
 • Koselig overnatting ved Vänerns strand
 • Ca. 1 time til Sunne Sommerland

Mer om Sunne Sommerland

Sunne Sommerland er et virkelig sikkert valg når det gjelder morsomme familieeventyr med vann. Med vår unike Sunne Sommerland-pakke kan du også nyte alle de morsomme aktivitetene med ekstra god rabatt. Ta med venner og familie på en super morsom opplevelse, her er det attraksjoner for både eventyrlystne og litt mer forsiktige. Prøv Lazy River, Mammut eller hvorfor ikke den Lange Bølgen for deg som vil ha en virkelig spennende opplevelse.

Du kan også veksle mellom aktiviteter og bassengtid, da det er bassenger for både store og små. Det er rikelig med solsenger på området for en stund i solen eller for deg som ønsker å slappe av mellom aktivitetene. Du kan også leie et paviljong, perfekt for hele familien som ønsker alt samlet på ett sted hele dagen lang! Hvis været ikke er på topp, er det badstue og varme kilder å varme seg i. For de som vil bade og leke i Fryken-sjøen, er det også en strand med brygge og en eventyrlig wipe-out-bane. I tillegg til vannaktivitetene på området, er det også mulighet for å kjøpe enklere mat og drikke. Ja, på Sunne Sommerland venter virkelig morsomme eventyr, så benytt sjansen til å sikre deg din sommerpakke i dag! Du velger selv om du vil bestille en pakke med 1 eller 2 dagers inngangsbillett til Sunne Sommerland.

Noen av attraksjonene ☀️

Lazy River

Gli sakte langs elven som snor seg gjennom Sunne Vattenland. Perfekt for deg som ikke liker det for raskt i svingene eller hvis du bare vil ta det med ro en stund.

Mammut

I mammuten sitter opp til 4 personer i en gummiflåte. Det meste av strekningen går i fullstendig mørke uten orientering! Svært avhengighetsskapende!

Lang bølge

Den lange bølgen er en av de mer spennende vannattraksjonene i Sunne Sommarland og er perfekt for deg som liker fart og spenning.

Wipeout

En oppblåsbar hinderbane med lure passasjer og høye hindringer som flyter ute i Fryken. Wipe-Out er en krevende hinderbane der et lite feiltrinn fører til at du havner i vannet.

Fritt Fall

Vår bratteste og raskeste vannsklie. Kjenn suset når du faller fritt med 67 km/t.

Basseng for store og små

Etter å ha prøvd alle vannattraksjonene, er det deilig å bare svømme rundt og plaske i en av våre herlige bassenger. Det er også et eventyrbasseng for de aller minste.

*I pakken inngår overnatting i utvalgte hytter og på campingplasser på noen av våre destinasjoner i Värmland samt inngangsbillett til Sunne Sommerland, du velger selv om du vil bestille 1 eller 2 dagers inngangsbillett i pakken. Startprisene som vises er for campingovernatting i to dager og 1 dags inngangsbillett til Sunne Sommerland for en person. Legg til nøyaktig antall personer ved onlinebestilling, og sommerlandbillettene legges automatisk til med 20% rabatt. Barn under 1 meter går gratis. Kan ikke kombineres med andre tilbud.