App Kampanj
alt
alt
alt

First Camp App - Hvor du vil, når du vil

Hvis du ikke har lastet ned appen vår, er det et godt tidspunkt å gjøre det nå, for det har en rekke fordeler! Med Appen kan du enkelt finne alle våre reisemål, hvor du vil og når du vil. Så glatt som mulig, vi lover! ?

Enkel å reise med appen

I appen finner du ikke bare alle destinasjonene samlet på ett sted, du finner også informasjon om nyheter, campingkart, besøkssteder og annet snadder for å kunne planlegge campingferien. Alt samles problemfritt i mobilen din!

I appen finner du også vår medlemsklubb hvor du administrerer profilen din, samler poeng på bestillingene dine og ser din nåværende poengsaldo. Du kan også bruke poengene dine til å bestille nye turer, eller kjøpe morsomme aktiviteter direkte i appen. Snart vil du også kunne administrere bestillingene dine med alternativer direkte i appen.

Les mer om First Camp Club.

I appen hittar du:

  • Bestill-knappen - direkte til bestilling av ditt og deres neste campingeventyr
  • First Camp Club – vår gratis medlemsklubb
  • Tips og triks - kjekt å vite før campingferien starter

Last ned First Camp-appen fra App Store eller Google Play. Appen kan lastes ned i flere land, men er kun tilgjengelig på svensk og dansk.

Spørsmål og svar

Må jeg være klubbmedlem for å bruke appen?

Nei, du trenger ikke være klubbmedlem for å bruke appen. Det er mange funksjoner du kan bruke som ikke-medlem, som å se et campingkart, steder å besøke, motta nyheter og tips der du ikke trenger å være medlem. For å få mest mulig ut av appen, anbefaler vi likevel at du oppretter en First Camp Club-konto.

Koster appen noe?

Nei, appen er gratis å bruke og laste ned.

Jeg har spørsmål om First Camp Club, hvor går jeg?

Les mer om First Camp Club her eller kontakt firstclub@firstcamp.se