Overnatting + 20 % ved inngang til Sunne Sommarland

Ca 1 time fra Mörudden finner du en av Sveriges morsomste badeland, vi snakker selvfølgelig om Sunny Summerland! Her kan du uansett alder ha det så gøy som mulig hele dagen. Med vår rimelige sommerlandspakke får du nå 20% på 1 eller 2 dagers inngang til sommerlandet når du bestiller overnatting på utvalgte hytter og camping på Mörudden. ☀️

 

Bestill sommerlandspakken i dag 🎉

Laster

Loading

✔ Utvalgte overnattingssteder på Mörudden
✔ 1 eller 2 dagers inngang til Sunne Sommarland med 20% rabatt
✔ Legg til antall personer i kassen
✔ Kan bestilles fra 22. juni til 11. august 2024


Pakken inkluderer overnatting i utvalgte hytter og campingplasser på Mörudden samt 1 eller 2 dagers inngang til Sunne Sommarland. Startprisene som vises i kalenderen gjelder bare for overnatting per natt. I neste trinn vil du se den totale overnattingsprisen inkludert inngangsbilletter per person. Du legger til det nøyaktige antallet personer som trenger billetter til Sunne Sommarland i neste trinn av bestillingen, hvor automatisk 20% vil bli trukket fra billettene. Barn under 1 meter kommer gratis inn. Ordinær pris for en 1-dagers billett er 338 NOK/person og 553 NOK/person for 2 dagers inngang. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Åpningstider for Sommerlandet

22 juni – 7 juli
kl. 10.00 – 17.00

8 juli – 4 august
kl. 10.00 – 18.00

5 august – 11 august
kl. 10.00 – 17.00

Noen av attraksjonene ☀️

Lazy River

Gli sakte langs elven som snor seg gjennom Sunne Vattenland. Perfekt for deg som ikke liker det for raskt i svingene eller hvis du bare vil ta det med ro en stund.

Mammut

I mammuten sitter opp til 4 personer i en gummiflåte. Det meste av strekningen går i fullstendig mørke uten orientering! Svært avhengighetsskapende!

Lang bølge

Den lange bølgen er en av de mer spennende vannattraksjonene i Sunne Sommarland og er perfekt for deg som liker fart og spenning.

Wipeout

En oppblåsbar hinderbane med lure passasjer og høye hindringer som flyter ute i Fryken. Wipe-Out er en krevende hinderbane der et lite feiltrinn fører til at du havner i vannet.

Fritt Fall

Vår bratteste og raskeste vannsklie. Kjenn suset når du faller fritt med 67 km/t.

Bassenger for store og små

Etter å ha prøvd alle vannattraksjonene, er det deilig å bare svømme rundt og plaske i en av våre herlige bassenger. Det er også et eventyrbasseng for de aller minste.