Overnatting + 20% på sommarlandsbilletter

Omtrent 25 minutter fra Enåbadet finner du First Camp’s helt eget fornøyelsespark, vi snakker selvfølgelig om Leksand Sommarland. Med vår prisgunstige sommerlandspakke får du nå 20% rabatt på 1 dag adgang til sommerlandet når du bestiller overnatting i utvalgte hytter og campingplasser på Enåbadet. Sikre deg en prisgunstig og actionfylt opplevelse for hele familien. ☀️

Book sommerlandspakke nå! 🌟

Laster

Loading

✔ Utvalgte overnattingssteder på Enåbadet
✔ 1 dag inngang til Leksand Sommarland med 20% rabatt
✔ Legg til antall personer i kassen
✔ 15. juni - 11. august 2024


Pakken inkluderer overnatting på utvalgte hytter og campingplasser på Enåbadet samt 1 dag inngang til Leksand Sommarland. Startprisene som vises i kalenderen gjelder kun for overnatting per natt. På neste trinn ser du den totale overnattingsprisen inkludert inngangsbillett for én person. Det nøyaktige antallet personer som trenger billetter til sommarlandet legger du til på neste trinn under bestillingen, og da trekkes det automatisk 20% av på inngangen for alle. Barn under 1 meter går gratis. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Åpningstider

15 juni - 30 juni
10.00 - 17.00

1 juli - 11 augusti
10.00 - 18.00

Morsomme fakta

Antall besøkende hvert år: Ca. 140 000 stk.
Åpningår: 1984 - 40-års jubileum i år!
Antall attraksjoner: Omtrent 50 stk. Se noen av dem nedenfor.

Noen av attraksjonene ☀️

Kättingflygaren

Svev og snurr 20 meter opp i luften i en ekte klassiker! Plusspoeng for de som tør å strekke ut armene. Vi snakker ekte Europhoria her!

Drop´n Twist

Kjenn spenningen i magen når du er 17 meter opp i luften og gå raskt opp og ned mens du spinner. En virkelig svimmel highlighter!

Høydebanen

Her kan du oppleve å klatre opp til 10 meters høyde. Klatre blant tretoppene med en helt fantastisk utsikt over Siljan. Kan du fullføre hele kurset uten å bli svimmel?

Driftkraft

En adrenalinpumpende opplevelse hvor du sklir langs elektrisk drevne kart med fantastisk akselerasjon. Et spesialdesignet underlag gjør kjøreopplevelsen ekstra morsom!

Vannland

Sprut! Et komplett badeland med 10 sklier i oppvarmede bassenger. Konkurrer for å se hvem som kan gå raskest ned Speed ​​​​Hill eller gå fritt fall ned et fall på 17 meter. Her er også Sveriges lengste kunstige rafting – Crazy River.

Blaster boats

Vannkrig når det er mest gøy! Gjør deg klar for et vått eventyr med venner og familiemedlemmer. Spinn og støt de andre båtene og skyt de andre båtene med vannkanonen.