alt
alt
alt
Båstad Torekov husbil

Inspirasjon til bobilferie

Frihet er å ha et hjem på hjul. Tenk, med bobil har du alltid ditt hjem med deg uansett hvor du ruller. Oppdag nye steder, skape nye minner, det har aldri vært så enkelt som når du reiser med bobil. Stopp for en natt eller en helg, eller sving innom og si hei på noen av Norges og Sveriges aller vakreste steder!

Hjemmet er med, og soveplassen er klar, men hvor skal du slå deg til ro for natten? Vi ønsker at det skal være enkelt å finne din neste reise for deg som planlegger en bobilferie. Derfor har vi samlet våre destinasjoner som tilbyr ekstra komfortable bobilplasser og ställplasser. Selvfølgelig finner du også herlig inspirasjon for din bobilferie på ett og samme sted – her på siden!

En bobilplass er en plass spesielt tilpasset for bobiler inne på en campingplass. Her parkerer du smidig på en ofte hardlagt flate, og har som oftest også en hyggelig gressplen eller uteplass ved siden av. I tillegg kan du nyte campingplassens mange fasiliteter og aktivitetstilbud.

En ställplass er en plass tilpasset for en kortere tid med overnatting. Her finnes det ofte tømmemuligheter og mulighet til å fylle på ferskvann. Perfekt for deg på gjennomreise eller hvis du rett og slett ikke vil inn på en campingplass. Å overnatte på en stellplass er ofte et litt billigere alternativ enn å velge bobilplass på camping. Det beste er at du velger det du foretrekker, ikke sant?

Scroll ned og sjekk ut våre bobilplasser og ställplasser i Norge og Sverige. Hvis du vil styre mot solen de kommende dagene, anbefaler vi at du ser der ekspertene gjør sin ting – her!

Inspirasjon for din neste ferie med bobil

Våre ställplasser

For deg som er på farten, for deg som ønsker å komme ekstra nær naturen, for deg som vil ha et trygt sted å overnatte. Velkommen, rull inn på en av våre overnattingsplasser. Enkelt og greit, akkurat slik det skal være å reise med bobil.

Våre bobilplasser

Bobilferie, finnes det noe herligere? For at du med bobil skal kunne feriere enda enklere, finnes det på flere destinasjoner spesielle bobilplasser for deg som ferierer med bobil. Kanskje går neste tur med bobilen til noen av de nedenfor listede destinasjonene som tilbyr bobilplasser?