alt
alt
alt
alt

Campingkvelder med fantastisk underholdning!

Om sommeren byr vi på fantastisk utendørsunderholdning flere dager i uken; stemningen er alltid på topp! Sommeren 2023 er ingen unntak. Mellom uke 27–32 venter over 700 kvelder med herlige show, quiz og bra stemning på 39 av våre destinationer i Norge, Sverige og Danmark!

En sak er sikkert, uansett destinasjon: Kveldsunderholdningen kommer til å by på herlig show med livesang, dans og quizkveldene er så bra at til og med dårlige tapere er velkomne. Campingene kommer å sprudle over av glede, latter og musikk - hele sommeren. Selvsagt er det helt gratis å være med, syng med, dans og delta i våre underholdningskvelder.

Onsdag

QUIZ-Show
20:00

Fredag

HIT-Show
20:00

Lørdag

ROCKE-Show
20:00

Vi reserverer oss før eventuelle justeringer i programmet.

Mer om underholdningen

Hits-show – Hits-mania! Vi har samlet en masse tralle- og nynnevennlige hits som du kan synge med til. Rett og slett en helaften!

Rockshow – AC/DC, Bryan Adams, Elvis Presley eller Tina Turner – noen av disse som er din favorittrockestjerne? Headbanging og spontane luftgitar-soloer er hjertelig velkommen. Våre artister serverer en kveld med de beste rockelåtene!

Quiz - Det er quiz-time! Våre artister synger låter og byr på et engasjerende quiz. Klarer du og laget ditt å samle flest poeng og hente hjem kveldens premie?!

Underholdningen er om mulig i samarbeid med Show Concept by Sarah Howard.