Klatrepark

Klar for neste utfordring? Vil du komme over din høydeskrekk, kjenne at du lever, eller er du den typen som elsker å være i høyden. Vi mennesker er heldigvis forskjellige, og noen er alltid klar for å være aktive. Klatreparker er spennende for mange typer mennesker.

Klatre fra plattform til plattform oppe blant tretoppene, svinge deg i nett, balanser på påler og kaste deg utfor i taubane. Det finnes ruter i ulike vanskelighetsgrader, både for de med høydekrekk, som tør og utfordre seg selv, og de som elsker det ekstreme.

I klatreparkene våre er sikkerheten prio en og du beveger deg alltid under oppsikt av sertifiserte instruktører. Du kan med andre ord slappe av og nye omgivelsene, uten bekymringer. Prøv da vel ;) Eventyret begynner med en sikkerhetsgjennomgang før du med spenning, iver og engasjement beveger deg opp i banene.

En ting er ihvertfall sikkert, her tester du dine grenser og oppdager nye ferdigheter hos deg selv. Klatrepark er kjempegøy! Sjekk ut hvilken destinasjon som har klatrepark, og bestill din reise idag.

I Norge vil vi gjerne anbefale First Camp Bø - Telemark, der finner du klatreparken Høyt og Lavt som slynger seg rundt campingen.

Velkommen!