Bø Sommarland - Telemark
Blå fartsfyllt vannsklie Bø Sommarland, Telemark
Venner i Bø Sommarland, Telemark

Magisk vannpark rett ved campingen

Bare 500 meter fra First Camp Bø finner dere Bø Sommarland som lokker til seg tusenvis av besøkende hvert år. Her finner dere en hel del med attraksjoner og vannsklier for både små og store barn. Når dere er tørre igjen, kan dere nyte en teaterforestilling, klatreparken, og gode spisesteder.

 

Bø Sommarland vil mer enn gjerne legge til rette for alle og enhver! For å gjøre det litt enklere har badelandet inndelt attraksjonene i tre kategorier – snill, middels eller vågal. For din egen sikkerhets skyld er alle vannsklier markert med hvilken kategori de tilhører, instruksjoner for hvordan de skal kjøres samt høyde- og vektbegrensninger.

 

Når både hender og føtter føles som rosiner, er det heldigvis kort vei hjem til vår destinasjon, hvor dere også kan nyte kveldsunderholdning hos eller slappe av med middag ved grillhytta eller i bistroen. Velkommen til dager fylt med lek og moro! .

Bestill sommarlandpakken i dag 🎉

*Kalenderen under de røde knappene er snart klar, slik at det kan bestilles.

Laster

Loading

✔ 2 dager med inngang til Bø Sommarland
✔ Overnatting hos Bø - Telemark
✔ Velg mellom hytter, pods, leilighet, og camping
✔ Kan bookes fra 15. juni til 18. august 2024
✔ Legg til antall personer i bestillingen.


*Pakken inkluderer overnatting i hytte, pods, leilighet og campingplasser samt 2 dagers inngang til Bø Sommarland. Startprisene som vises i kalenderen gjelder bare for overnatting per natt. I neste trinn vil du se den totale overnattingsprisen inkludert inngangsbilletter per person. Du legger til det nøyaktige antallet personer som trenger billetter til Bø Sommarland i neste trinn av bestillingen. Barn under 80 cm kommer gratis inn. Kan ikke kombineres med andre tilbud.

Åpningstider for Sommarlandet

16. juni – 30. juni
kl. 10.00 – 17.00 søn - fre, kl. 10.00-18.00 lør
1. juli – 4. august
kl. 10.00 – 18.00
5. august – 18. august
kl. 10.00 – 17.00 søn - fre, kl. 10.-18.00 lør

Noen utvalgte attraksjoner 😄

Lengter du etter adrenalin og gledesrus? På Bø Sommarland finner du flere områder og aktiviteter for både små og store bøllefrø. Dette sommerlandet er et komplett badeland med vannsklier og oppvarmede svømmebasseng, Europas største berg- og dalbane i vann, en 270 meter lang kunstig elv med konstante bevegelser fra attraksjonen Flow Rider, boblebad og luksuriøse solsenger. Så bør jo det berømte Magasuget testes ut for de mer vågale.

Bo Sommarland Telemark Nyhet 2024 Hiwihuhu

Årets nyhet, HiwiHuhu

Bø Sommarlands første sklie med tremannsbåt. Skli ned 110 meter med to andre. Men du kan også velge tomannsbåt eller enmannsbåt. Hiwihuhu!

Magasuget Bø Sommarland Telemark

Magasuget

Garanterer et VANNvittig magasug. Tårnet opp til vannsklien er på 16 meter. Selve sklia er i fritt fall i hele 9 meter. Vannparkens varemerke siden 1986.

Mot i Brøstet

Europas største berg- og dalbane i vann. En av de mest vågale skliene i Bø Sommarland. Kjør berg- og dalbane i en gummiflåte, plass til to personer.

Blå fartsfyllt vannsklie Bø Sommarland, Telemark

Halfpipe

Halfpipen er i kategorien Intens, det kjennes når man stuper loddrett utfor fra en høyde på hele 19 meter. Farten avtar etterhvert til en behagelig ferd gjennom et fargerikt rør.

Bo-Sommarland-vannsklie-Telemark

Vassføyka

Førstemann ned! 16 meter høyt tårn med fire fargerike parallelle baner. Først sklir du inn i en tunnel som snurrer deg 360 grader rundt og deretter videre ned den 110 m lange banen.

Supersurfer

Konkurransesklie! Dette er en av klassikeren I Bø Sommarland. Mål krefter og fart mot ferievennen, pappa eller søstra. Alltid gøy når man slår pappa, vel?