alt
alt
Yessi musikvideo
alt

Masse aktiviteter og gøy!

Frihet, grillkvelder, naturupplevelser, gode venner, latter, høytider, en pause i hverdagen... ja, camping har mye å by på og enda litt til... På 39 utvalgte destinasjoner i Norge, Sverige og Danmark kan du i løpet av sommerens herlige ferieuker ta del i et innholdsrikt aktivitetsprogram.

og sjekk dette; I løpet av 2023 gennomfører vi et hundretalls treningstimer og over 1000 kvelder med underholdning. Totalt over 7000 aktiviteter og 2800 morsomme treff med Yessi. Alle fortjener en sommer fylt med glede, nye minner og eventyr uavhenging om man besøker oss et eller flere døgn. Og selvfølgelig er alle aktiviteter helt gratis for våre gjester, v ønsker jo at alle skal være med!

Programmet inneholder underholdning i form av quiz, show, morsomme og lærerike barneklubbsaktiviteter sammen med lykkedyret Yessi. Treningen gjør også comeback med energigivende og morsomme treningsformer. Klikk deg videre og les mer om våre aktiviteter under her.

Sommerens aktiviteter er i samarbeid med Show Concept by Sarah Howard. Vi reserverer oss for eventuelle endringer i programmet.

Aktivitetsprogram 2023

Aktivitetsprogrammet 2023 byr på 30 morsomme aktiviteter fem dager i uken for både små og store campere. Yessi lurte seg ut fra skogen og dukket opp på hele 19 av disse for å ha det gøy med barna. Yessi klarer jo ikke gjemme seg i skogen hele sommeren.

Tirsdag

 • 10:00 - 10:45 Yoga for voksne
 • 11:00 - 11:15 Yessi hilser på!
 • 11:30 - 12:30 Kompisklubben!
 • 13:30 - 14:45 Ansiktsmaling
 • 15:00 - 16:15 Skattejakt
 • 16:30 - 17:00 Fotball
Aktivitet träning

Onsdag

 • 14:00 - 15:15 Ballongfigurer
 • 15:30 - 16:00 Yessis sangstund for de aller minste
 • 16:15 - 17:00 First Camp-løpet
 • 17:45 Yessi hilser på
 • 18:00 - 18:20 Danseshow med Yessis crew
 • 20:00 QUIZ-show

Torsdag

 • 10:00 - 10:45 Sirkeltrening for voksne
 • 11:00 - 11:15 Yessi hilser på!
 • 11:30 - 12:30 Kreativ kos
 • 13:30 - 14:45 Ansiktsmaling
 • 15:00 - 16:15 Skattejakt
 • 16:30 - 17:00 Disco

Fredag

 • 14:00 - 15:15 Ballongfigurer
 • 15:30 - 16:00 Yessi feirer
 • 16:15 - 17:00 Ekorneval
 • 17:45 Yessi hilser på
 • 18:00 - 18:20 Danseshow med Yessis crew
 • 20:00 - HITS-show!

Lørdag

 • 14:00 - 15:15 Yessi fyller år!
 • 15:30 - 16:00 Zumzums beste hinderløype!
 • 16:15 - 17:00 Gjen-vinnerne
 • 17:45 Yessi hilser på
 • 18:00 - 18:20 Danseshow med Yessis crew
 • 20:00 - Rocke-show!

Mer om aktiviteterna:

Sirkeltrening for voksne - En herlig treningsøkt hvor du kan trene både styrke og kondisjon. Kom alene, eller ta med deg en venn og tren sammen. Våre dyktige ledere oppmuntrer og pusher deg gjennom en tøff og fornøyelig treningsstund i ferien. Du bestemmer selv hvilket nivå du vil legge treningen på.

Yoga for voksne - Start dagen med å lære deg gode pusteteknikker, og myke opp kroppen! Det kreves ingen forkunnskaper. Økten avsluttes med en avslappende stund.

Kompisklubben - Vet dere hva? Yessi er magisk. Hjertet i pannen hennes er ikke bare fint – det sprer også kjærlighet og varme til alle som trenger det. Noen ganger er man lei seg, kanskje man ikke fikk være med og leke, eller kanskje man føler seg redd og ensom av andre grunner. I Yessis kompisklubb får ALLE være med! I Yessis verden er ALLE mennesker og ekorn nøyaktig like mye verdt – akkurat som det skal være.

Ansiktsmaling - «Fantasien er det beste vi har», bruker Yessi alltid å si. Med en flott ansiktsmaling kan du forvandles til en kul tiger som hopper raskere enn lynet, en vakker sommerfugl som snuser på blomstene – eller hvorfor ikke bli verdens beste Yessi for en dag. Bli akkurat like herlig og rampete som henne! Det er bare fantasien som setter grenser; i Yessis verden er alt mulig.

Skattejakt - Yessi er jo som dere vet et ekorn, og ekorn er veldig flinke til å gjemme ting. Barn er derimot super-letere, og derfor har Yessi laget en spennende skattejakt som alle barna kan begi seg ut på. Vi går på jakt og leter etter ledetråder som hun har gjemt i naturen. Hver ledetråd inneholder en finurlig utfordring som barna må løse sammen, for å komme videre til neste ledetråd. En morsom aktivitet med mye spenning og engasjement. Og selvfølgelig: en skatt!

Fotball - På tide med litt fotball! Alle får være med, og de som ikke vil på banen, kan heie!

Ballongfigurer - Alle blir glade av ballonger! Derfor har Yessi bestemt at campingen skal fylles med akkurat det: ballonger. Men ikke hvilke som helst, nemlig ballongfigurer. Hvor glad blir man vel ikke av en vakker blomst, en liten hund, eller et Yessi-hjerte? Kom og få 100 % ballong-glede!

Yessis sangstund for de aller minste - Beregnet for barn 0-5 år. Vi synger og leker noen av de mest kjente barnesangene. En koselig stund sammen med de minste barna.

First Camp-løpet - Oslo Maraton, Stockholm Marathon og alle andre løp må bare passe på; her kommer First Camp-løpet! En bane for voksne og en for barna, hvor alle løper utendørs i vår vakre natur. Vi varmer opp ordentlig på forhånd med både dans og uttøying; så er det bare å gi seg i vei! Selvfølgelig får alle en kul medalje når de kommer i mål!

Danseshow med Yessis crew - Vi danser, rister på svansen og har det så gøy som bare det. På dette fartsfylte danseshowet får alle være med og danse! Favoritter som «Campe med oss» er selvsagt med, blandet med barnas beste partylåter. Nå går vi i gang!

Kreativ kos - Vi maler, legger perler og henter frem våre aller beste kunstnerferdigheter. Hver uke vil Yessi dessuten bli med på et morsomt tema som vi bruker på å skape noe sammen.

Disco - Dans, pause! Eller kanskje: dans, dans! Kan du danse som Yessi eller vri på den lange, lodne halen? Det er i hvert fall ingen tvil om at du kan shuffle og danse en temmelig vill dans! Det blir et fantastisk diskotek med gøyale danseleker og flotte moves hver fredag. Kom i ordentlig helgestemning!

Yessi feirer - Kjenner du noen som fyller år snart? Bestill en helt egen feiring med Yessi og vennene hennes. Da kommer de på besøk til dere i hytta/campingvognen/teltet! Feiring med Yessi kan bestilles i resepsjonen. Maks to bestillinger av Yessi per besøk. Pris: 100 kr. Dette gis videre til et godt formål etter at sesongen er over!   

Ekorneval - Ekorneval! Kanskje du ikke visste det; det finnes en flere hundre år gammel tradisjon at én gang i uken samles alle ekorn i trærne til et ordentlig ekorneval! De danser seg fra tre til tre, pynter seg med morsomme hatter de har laget av nøtter og vinker til alle elger, rådyr og de andre dyrene nede på bakken. I vårt ekorneval holder vi oss på bakken, men vi skaper den samme magiske stemningen som vi sprer gjennom vårt ekorneval-tog som ledes av Yessi gjennom campingen! Kom og bli med, gammel som ung!

Yessi fyller år! - Hurra, hurra, hurra, hurra!!! Dere vet vel at ekorn har bursdag en gang i uken? Sånn har det alltid vært. Og Yessi ELSKER å fylle år. Det blir selskap med alt som hører med, og selvsagt massevis av overraskelser! Om du er invitert? ALLE er invitert i Yessis selskap. Velkommen!

Zumzums beste hinderløype! - Yessis bestevenn Zumzum er en humle som er superrask! Vi hjelper til med å bygge en kreativ, krokete og kul hinderløype, og så ser vi hvor raskt vi klarer å ta oss gjennom banen!

Gjen-vinnerne - Yessi sier alltid at når vi gjenvinner, så vinner vi igjen og igjen og igjen og igjen og ... Og det er jo helt sant! Alle vinner på å gjenvinne! Og det er akkurat det vi skal gjøre i denne spennende aktiviteten der vi gjenvinner hva som helst! Kanskje du har en gammel eggekartong i campingvognen som er tom, eller et par gamle sko som du har mange fine leke-minner fra, men som har begynt å gå opp i limingen? Ta dem med, så skal vi gjenvinne dem på en fantasifull måte. Selvfølgelig har vi også massevis av spennende materiale på plass som Yessi har samlet sammen til alle gjen-vinnere!