säsongscamping sommar
Råå Vallar - Helsingborg Pool
Mölle - Höganäs
Gunnarsö ställplats

Sesongplass om sommeren

Sett opp campingvognen i en hel sommer eller i før- og ettersesongen

Enda mer camping – ja takk. Med en sesongplass maksimerer du feriefølelsen på din favorittplass hele sommeren gjennom. I tillegg har du sikret deg Kristi Himmelfartsdag, pinse, midtsommer og alle fine før- og sensommerdager for flott camping. Vi tilbyr sesongplasser om sommeren på nesten 50 destinasjoner i Sverige, 8 destinasjoner i Danmark og 4 i Norge: Gol - Hallingdal, Lunde - Telemark, Bø - Telemark og Norsjø - Telemark. For deg som heller vil sette opp campingvognen i før- og ettersesongen, er det også en mulighet. Se alle destinasjoner i Norge, Sverige og Danmark lenger ned! 😄

Sesongplasser i Norge kan ikke bookes online, dere får best info gjennom å ringe destinasjonens resepsjon. Det gjøres oppmerksom på at Gol - Hallingdal står i en spesiell situasjon etter at destinasjonen ble rammet hardt av flom august 2023. Det jobbes hardt med å få destinasjonen fin igjen, som byr på en del byggeaktiviteter fremover mot sommeren 2024. Det gies førsterett på sesongplass for de som ble rammet av flommen.

Interessert i før- og ettersesong?

Flere av våre destinasjoner tilbyr også før- og ettersesong. Perfekt for deg som vil maksimere campingdagene dine i vår og sensommer; ute og rulle i løpet av ferien. Klikk på destinasjonen du er interessert i for å se aktuelle perioder. Visste du at flere av våre destinasjoner også tilbyr vintersesong? Perfekt for deg som elsker vinteren og vil forlenge feriefølelsen. Her kan du lese mer om vintersesongen.

Nord-Sverige

Lyst på sommersesong?

Hjertelig velkommen til å nyte hele sommeren hos en av våre destinasjoner.

Midt-Sverige

Sol, iskrem og bad

Det finnes knapt noe bedre enn feriefølelsen. Nyt hele sommeren som sesonggjest!

Sør-Sverige

Er det snart sommer …

Ja, vi lengter også etter herlige bad, varmende sol og campinglykke! Vil du bli med?

Danmark