Luksus campingvogn

Opplev sjarmen med å feriere i campingvogn uten å eie en selv. Prøv en av våre luksuriøse leiebiler, som kommer med et fortelt i spesialklasse. På tomten finner du 2 leiligheter, som ligger på tomt 741 og 743, nær lekeplass og toalettbygg.

 

Byttedager mot hytter på First Camp Klim Strand
Leiebil: Lørdag

Ankomst og avreise: På ankomstdagen kan du sjekke inn fra kl 15:00. På avreisedagen er utsjekking senest kl 11.00

Design av campingvognen:
Campingvognen er designet for maks. Soveplass til 7 personer i en 3/4 seng, en nedfellbar sittegruppe, to køyesenger og en sovesofa.

I tillegg er det kjøkken med kjøleskap med liten fryseboks, badekar og toalett, en enorm Isabella Villa-markise med spiseplass og en liten veranda.

Ark:
Det er tepper og puter i vogna. Du må ta med eget sengetøy. Du kan også bestille en linpakke hos oss, som inkluderer pute- og dynetrekk, laken og et lite og stort håndkle.

Røyking: Vær oppmerksom på at røyking er forbudt i alle leiebiler.

Rengjøring: Som utgangspunkt rengjør du campingvognen og forteltet selv. Hvis du ikke ønsker å rydde, kan du kjøpe sluttrengjøring.

Hva er inkludert: Våre priser inkluderer gratis tilgang* til badeland, lekeplass, gratis dusj og varmt vann i servicebygg.

 

Basseng/badeland

Våre priser inkluderer gratis tilgang til bassenget/badelandet. Av sikkerhetsmessige årsaker forbeholder First Camp seg retten til å avvise gjester ved inngangen til badelandet/bassenget dersom dette anses som uforsvarlig. Det er First Camp sin rett å vurdere dette til enhver tid. Vær oppmerksom på at åpningstidene kan variere.


Info

5+2 Senger
3 Rom

Fasiliteter

Dusj
Toalett
Nær lekeplass
TV
Fryser
Kaffetrakter
Kjøkkenkrok
Kjøleskap
Komfyr
Oppvaskmaskin
Stekeovn
Røyking forbudt
Vann